onsdag 28 januari 2009

Näsblod


Sen en sak som gör att det är ännu mer synd om mig, nu när jag är sjuk, är att jag inte kan ta nässpray för att då börjar jag blöda näsblod. Hur mer synd om mig kan det bli liksom?

De håller på och snackar om ljudböcker på Efter tio, jag gillar inte ljudböcker, kan helt omöjligt koncentrera mig så mycket som ljudböcker kräver. Va fan är det för fel på en riktig bok? Eller film för den delen? Jag fixar film bättre än böcker. I skolan kallas det att vara Visuell-Spatial i sin inlärningsstil. Kan ni tro att jag faktiskt lär mig något i skolan? Jo, det gör jag faktiskt.

Och just det. Tomas och Sandra har fått en son. I söndags 15.52 kom Leonard till världen. Grattis till tusen. Men just nu är det svårt att känna glädje för det är ju så synd om mig att jag inte kan åka och hälsa på Leonard när jag är sjuk. Vilket liv jag har. Alltså jag skojar bara ifall ni inte förstod det. Klart som fan att jag är glad.

1 kommentar:

Agnes sa...

Ha ha ha! Jag gillar inte heller ljudböcker. Lyssnade på en i somras på väg ner genom Europa men det blev en komedi istället för en spännande thriller. Blev bara irriterad på alla felsägningar och dåligt översatta meningar. Nej tacka vet jag vanliga böcker ;)