söndag 26 oktober 2008

Jo, om man skulle ta och försöka sova

Esther har officiellt börjat löpa. Hon är helt galen. Helt galen. Det blir aldrig tyst liksom. Nog för att hon är pratglad i vanliga fall men det här är extremt. Lilla gumman. Stackars katt. Det är torka på
killfronten. Imorgon ska vi till Veterinären för vaccination och förhoppningsvis får hon lite p-piller då också, som hon kan äta tills jag får möjlighet att boka tid för kastrering. Imorgon ska jag köpa öronproppar. Kanske borde lämna några åt grannarna också?

3 kommentarer:

Maria sa...

Sådär höll Tuva på också innan vi steriliserad henne. Asjobbig! Som sagt aldrig tyst en sekund och hon låg i fönstren och åmade sig när folk gick förbi.

mysig blogg/Maria

Agnes sa...

Åh stackars Esther! Hur gammal är hon? När är det bäst att kastrera en liten tjej?

Agnes

Hanna sa...

Maria - de är ju väldigt söta när de skriker som de gör, men det blir ju jobbigt i längden både för dem själva och för oss. hihi.

Agnes - Esther är snart 8 månader. Vanligtvis säger man att en katt (oavsett kön) kan kastreras efter 6 månaders ålder. Men ibland kan det göras även tidigare. Hankatter har ju en tendens att skvätta när de blir könsmogna och vissa kan börja med det före 6 månaders ålder, då kan det vara bra att kastrera dem tidigare, för att få stopp på skvättandet (honor kan dock också revirmarkera, särskilt under löpen, men lyckligtvis sköter Esther toan som hon ska). :)
Nu har jag en ny laddning öronproppar så förhoppningsvis får jag lite kvalitetssömn inatt.

Hoppas att alla mår bra.

/Hanna