tisdag 28 oktober 2008

Som man bäddar får man ligga


Esther gillar det här med att byta lakan med matte. Det är ju buskul när tygbitarna fladdrar i luften. Till slut blir hon så trött och somnar på två sekunder. Hon ser ut som en mörk boll på de vita lakanen. Söt, med andra ord.

5 kommentarer:

Agnes sa...

Ha ha ha! Så där gjorde lilla Signis här om dagen med! Hon låg utspridd som en pankaka med alla tassar och bara flämtade. Byta lakan är så jobbigt! Hon älskar att bli inbäddad.

Om du går in på min adress på flickr.com (fantastiska bilder) så kan du se mina älsklingar där. Om det inte funkar sök på Agnes Siljekil.

www.flickr.com/photos/31014255@N04/

Hanna sa...

Agnes - Vilka underbara bilder du har! Du borde ju också starta en kattblogg! :)

Vad fint Sven och Signe verkar ha det tillsammans, sover tätt tätt i en boll. Samspelet mellan katter är så härligt alltså.

Agnes sa...

Tack vad snäll du är! Ja de har funnit varandra, annat var det i början. De sover mer och mer tillsammans. Roligast är när Signe tvättar Svennis och han gillar det,men vill inte visa! Lillan fyller 5 månader idag. Hon bör nog kastreras snart. Sven gjorde vi det med väldigt tidigt.

www.flickr.com/photos/sanningenskonsekvenser

Här är min favorit bild-blogg från den sidan. En tjej från Sverige som har 5 härliga katter. Älskar hennes bilder!

bim sa...

vad hemskt gulligt! betydligt finare än två stora labradorer som precis kom inspringande och hoppade upp i min säng ;D hoppas du mår bra vännen!

Hanna sa...

Bim - Labradorer låter ju inte helt fel det heller, även om de dregglar betydligt mer än katter så är de ju stora och mjuka och kramvänliga. hihi. Du måste komma hit på Bulle!