torsdag 30 april 2009

De eviga misstagen


Jag klippte luggen för någon vecka sen, och då vart det helt okej (se bilden), men igår gjorde jag en dum grej: Jag tänkte att jag bara skulle fixa till lite små grejer i luggen, men vips så blev den alldeles för kort och nu kan jag inte ha luggen nedfälld för det ser helt absurt ut. Varför ska jag alltid vara där och pilla? Lämna saxen ifred vettja! Nåväl, tur har jag för håret växer ju, så om en månad är nog luggen alldeles alldeles perfekt, men tills dess får jag väl hålla mig inomhus.

4 kommentarer:

Agnes sa...

Det växer säkert ut snart och jag tvivlar på att det ser absurt ut. Jag gör likadant! Men nu har jag lärt mig, inga egna blonderingar och inga lugg klipp själv. Tror att man tänker att det här fixar jag nog, det är bara lite som skall klippas...

Snart hag jag handlat på Tradera första gången :) Hoppas du kan samskicka de saker som är mina. Vet inte alls hur det fungerar med betalning och annat men jag antar att jag får ett meddelande! Skall bli så kul!

Hoppas ni får en underbar helg!

Hanna sa...

Agnes - Du är så snäll som bjuder så mycket på mina auktioner!! :) Jag blir verkligen jätteglad. Och jag samfraktar mer än gärna! Ska väga ihop allt du har vunnit sen och se hur mycket porto det kan tänkas bli. :)

Och jag gissar att det är en liten tös ni ska få...? :) Eller hon kanske redan har kommit!!?? Jag är jättenyfiken så säg gärna till när bebisen har anlänt så jag kan gratulera ordentligt! :)

Agnes sa...

Jag vet inte vad det blir men jag tänkte att även om det är en pojke så kan han få bli lite färglad ;)

Det är en månad kvar. Jag tycker att dina grejer förtjänar att säljas för mer en 1 kr (det var något där) så jag såg till att buda och då hände det grejer :) De där barnvagns hängen med katter på...Det kommer inte finnas en ungei Göteborg som kommer ha så fina i sn vagn :) Likaså väskan.

Imorgon går den ut! Härligt.

Hanna sa...

Agnes - Du tänker helt rätt! Såklart pojkar ska ha färg också!

Vad snäll du är att du bjuder på mina 1kr-grejer. Jag är evigt tacksam! :)


Din unge kommer bli tuffast av alla! :)

TACK!