fredag 27 februari 2009

Det enda jag gör

Det enda jag gör just nu är att sy. Det är så himla roligt och jag har knappt tid med något annat känns det som. Idag fick jag hem en massa tyg som jag har beställt så nu är helgen räddad!
Ikväll har jag sytt den här fina klänningen som jag ska prova på brorsans dotter inom kort.
Visst blev den söt?

Jag önskar dock att jag hade ett litet extrarum med dörr som jag kunde stänga in mig i och sy dagarna i ända för katterna har en tendens att vara lite mer hjälp än jag behöver. Ni fattar.
En verkstad skulle man ha, inte bara till att sy utan också till att måla, snickra och annat skoj. Jag blir så less på att behöva plocka ihop allting innan sängdags just för att katterna (Läs: Bosse) river runt i allt som är på fel plats vid fel tillfälle. Nåväl. Jag har varit nyttig på flera sätt idag; Den ursprungliga tanken var att åka och träna men jag råkade snooza ett par timmar för länge men istället satte jag igång med en komplettering till en hemtenta, det hela tog mig 6 timmar (6 timmar för mycket) för att jag va tvungen att korta ner texten. Men nu är det klart så jag kan sy med gott samvete. Nu blir det dock sova för hela slanten om jag ska orka upp och träna imorgon istället. Sov så gott mina skatter!

4 kommentarer:

Agnes sa...

Den blev jättefin! Var på barn&baby mässan i Gbg igår. Det finns verkligen potential för barn kläder. Du får mycket gjort och skit i träningen den kan man alltid ta igen ;)

Kunde inte komma in på din blogg i flera dagar men nu verkar felet vara borta.

Hanna sa...

åh vad roligt med barn och babymässa!! Det hade jag velat gå på. Handlade du något roligt? Har du några tips till mig? :) hihi.

Vad konstigt att du inte har kommit in på bloggen... =( Men bra att det fungerar igen!

Agnes sa...

Jag handlade bara lite oljor för kläder kändes lite tidigt, det är 3månder kvar ;) Men det verkar finnas ett STORT intresse för just baby kläder. Funktionaliteten så som du har med dina fina muddar tror jag på och fundera på en prisnivå som känns lockande, inte för dyrt men inte heller för billigt. Kollar runt på alla de andra och se vad de har för priser.

Min bebis kommer definitivt ha ESTHER OCH BOSSE plagg, så exklusivt om någon frågar!

Hanna sa...

Agnes jag blir så glad när du säger så! =) Din bebis kommer vara en levande reklampelare för mig! hihih. =)

Ska fixa något extra till dig för att du är så snäll! =)

Jag tänkte också ha en acceptabel prisnivå. Om man tänker att lindex tar 79 kr för ett par muddbyxor och tex NOVA STAR tar närmare 400 (som jag tycker är svinigt dyrt för barnkläder, men ja, snygga är de) så tänkte jag att det kan bli lagom att ligga någonstans mellan 100-150 kr, beroende på vad tyget har kostat. Tror du att det är rimligt? Hoppas det. hihhi.
Tyg är dyrare än vad man tror. Jag beställe just tyg för 700 kronor och så upptäckte jag att det knappt kommer räcka till någonting! Gaaah! Men det är såå roligt med såna här projekt. Jag behöver något att brinna för. =)