onsdag 21 januari 2009

Han kan ju själv!

Åh mitt hjärta går sönder. Spanade nyss på Bosse och han klarade av att öppna luckan till kattlådan helt på egen hand! Jag behövde inte hjälpa honom alls! Han kan ju själv! Även om han tycker att det hela är besvärligt och lite otäckt så kan han ju, han kan! Så luckan får vara kvar och jag slipper kilovis med grus på golvet. YES!

Nu är det hög tid att sova. Har haft en lång dag igen. Mamma och jag har varit i gamla lägenheten och städat. Vi tänkte att det tar väl ett par timmar, men vi var där från 10 till 17!!!! Det tog sån jävla tid fast det är sån liten lägenhet. Vi har städat jättenoga så jag tänker inte ta emot några klagomål.

Det har varit så himla stressigt på sistone. Jag ser fram emot en lugn helg så att jag kan hinna ikapp med allt; skola, katterna, vänner, obesvarade mail, matlagning och annat som fått komma i andra hand nu när jag har flyttat. Och så får Tomas och hans fru se till att klämma ut den där gossen någongång. Hur många dagar är det tillåtet att gå över tiden egentligen? Nåväl. Huvudsaken är att allt går bra. Jag ska hålla alla mina tummar och tår.

Godnatt.

2 kommentarer:

Tingstedt sa...

Jag har också skaffat en sån låda med "tak". Det blir mycket mindre grus :) Jätteskönt! Jasså du har precis flytta. Sj ska jag flytta om en månad, det blir nog lite stressigt då :P Duktigt av Boss o komma in genom luckan. Fick visa Blueberry flera gånger och putta in henne, men Siri fattade direkt.
Kram

Agnes sa...

Åh vad fint du har gjort uppe i bloggen, lilla Bosse får vara med ;) De är duktigare än man tror. Tränar luckan med Signe och hon kan om hon vill men igår bestämde hon sig för att det var dags att prova själv med näsan, otäckt men effektivt. Ha en bra och lugn helg! Hoppas nya lägenheten är bra! Agnes