torsdag 9 april 2009

Fikasugen

Jag är så sötsugen så jag blir manisk och går runt och städar istället. Bosse ligger i knät och kurrar. Inte ens glass har jag hemma.

3 kommentarer:

Ronto sa...

Jag skall baka äppelpaj med glass!

Agnes sa...

Åh jag har ätit massor med kladdkaka i helgen. Den från frysen på ICA :) Helt fantastisk är den! Fick jaga mina katter på skolgrden idag. De var på väg med raska steg mot den stora vägen (30 km/h visserligen). Då stannar hjärtat ett litet tag. Men nu sover monstren som små änglar.

Hanna sa...

å kladdkaka som är så gott. Sluta frestas! ;P

Vilken tur att du fick fatt på katterna. det är så otäckt när de springer radarstyrda mot helt fel håll. Jag och mamma gick ut med katterna i koppel igår, bosse har aldrig riktigt varit ute mer än till och från bilen. Han vart som galen!! Han hade hur roligt som helst. Sprang med raska steg och smög på fåglarna. Kopplet var lite för kort för hans smak, haha. Esther är precis tvärtom, hon sitter på ett ställe och tuggar på gräset och luktar på luften. Otroligt vilka skillnader det kan vara katter mellan. =) När vi kom in stod Bosse vid fönstret och skrek som om att någon höll på att ta livet av honom - han ville ju ut igen. haha, får snart ta en promenad igen, håller det här vädret i sig så är det ju underbart!

Nu ska jag äta sill! =)
Glad påsk!