måndag 16 mars 2009

Han har gjort det igen...

Ja, pajat en teknikpryl alltså. Bosse Bosse Bosse bus. Nyss när jag kom hem så låg ena stereohögtalaren på golvet, mörbultad till tusen i alla hörn. högtalarkabeln låg bredvid, halft uppäten. Jag har inte råd med en ny stereo. Bosse Bosse Bosse bus. Vad ska det bli av dig?

3 kommentarer:

Ronto sa...

Jag tycker det låter som det är dags att slå upp telefonkatalogen och börja bläddra efter en bra Exrosist eller demonolog, börja bland de gula sidorna. :)

Mina har som tur var inte haft sönder nått ännu.. Det är mer inne i en självdestruktiv fas var på den ena är beroende av frön från en små giftig planta. "Gammal incident"

Han fick för sej att slicka i dessa frön och fick väldigt stora pupiler en tid och blev väldigt pratsam och tillgiven, innan han somnade och drömmde om varulvar..

Den andra har för sej att han skall springa runt och jaga sin svans i badkaret på nätterna i flera timmar, sedan dricka ur kranen med hela ansiktet..

Är det till en tröst så vet jag hur det kan vara. Var tapper!

Hanna sa...

Ja herregud, ibland blir jag så trött.

Det låter som din grabb hade en incident av något som i människospråk skulle kallas haschpsykos. Hoppsan! Jag ber till gudarna att han är återställd!

Well....tillbaka till tentan nu....suck...nu är det segt....men så fort jag är klar ska jag svara på ditt mail! Det blir kul!! =)

Rohnto sa...

Jodå, han är återställd och efter lite rådgivning med vetrinären så var det ingen större fara med honnom. Därimot så finns inte plantan med oss i dag.. Han har nu vart ren i över ett år :) Nåja nu skall en annan ut och jobba i vanlig ordning och intrampad rutin.. Jag viiiiill ju inte.