lördag 21 februari 2009

En första smygtitt


Så här är det: Inom kort ska jag börja sy och sälja lite småbarnskläder, babyfiltar, väskor och annat eget designat smått, kanske även blir lite kattbäddar och katthalsband. Jag har gjort några provbabybyxor idag som jag ska prova på brorsans dotter och min kompis Tomas son för att kontrollera storlekarna. Har även gjort en dreggelhaklapp som jag måste se om den räcker runt en bebis hals. Man skulle ha ett eget barn att mäta på, det vore nåt det! Hur som helst, namnet på detta nya projekt är, hör och häpna: ESTHER OCH BOSSE. Med stora bokstäver. Det är viktigt. Ännu än gång ber jag om ursäkt för mobilbilden, jag har köpt ny dator och tappat bort drivrutinen till kameran. Jag menar det skär i hjärtat att lägga ut så hemska bilder. Jag hoppas ändå att det går att se vad bilden innehåller, och att ni tycker om det ni ser! Puss och godnatt!

5 kommentarer:

Agnes sa...

Oh jag kommer definitivt bli en kund :) Namnet är klockrent! Hoppas ni får en bra vecka. Agnes

Hanna sa...

ååh vad glad jag blir!! =) tack Agnes! hoppas er vecka blir fin den också! och trevlig kväll! :)

Beda sa...

Har du köpt en ny dator? Sweet! En bärbar?

Lite trist det där med krukan.. That is the life with cats eh?

Sofie sa...

Hej hej,
Har köpt ett par bebisbyxor av dig på tradera o är så nöjd med dom. Jag vill jättegärna köpa fler byxor, när kommer du att lägga ut för försäljning på tradera?

Mvh. Sofie

Hanna sa...

Hej Sofie!!

vad roligt att du är nöjd med byxorna, jag blir jätteglad!! :)

jag planerar att slänga ihop lite byxor inom den närmaste framtiden. är det någon särskild storlek/färg du vill ha, så jag kan ha det i åtanke?

Lägger ut en påminnelse på estherochbosse.se så fort det finns nya grejer på tradera. :)

och om du vll ha ytterligare påminnelser kan du, om du vill, vara med på nyhetsbrevslistan. skicka bara ett mail till info@estherochbosse.se så ordnar vi det. ;)

återigen, jättetack!!! det är så roligt att få feedback!!

Mvh,
Hanna