fredag 30 januari 2009

På spåret

Världens bästa underhållningsprogram På Spåret står på agendan ikväll. ICA-gratängen står i ugnen och glassen stabiliseras i frysen. Detta ska förtäras med mig själv och katterna. Kvalitetstid så att säga. Imorgon ska jag hämta mamma och pappa på Arlanda. Jag har köpt tulpaner till mamma och inatt måste jag försöka göra klart hennes 50-årspresent. Men den andra delen av presenten får vänta eftersom beställningen verkar ha kommit bort på interNÄTet. Sånt kan göra mig så sjukt stressad, jag som tyckte att jag var ute i så god tid. Ta ett andetag och slappna av vettja!

3 kommentarer:

Agnes sa...

Ha ha ha, trodde att det bara vi folk över 30 som tittade på På spåret;) Det är så himla bra. Din kväll låter som min har varit, jag sushi, semla och sprite (det är min största extravagans nu när jag inte kan dricka alkohol)ihop med Signe och Sven. Jag kör allt på s.

Katterna har varit helt tokiga i att springa ute på skolans parkering, mindre poppis kan jag säga. Men imorse var det lite snö så allt är som vanligt. Agnes

Hanna sa...

Åh väntar ni smått?? =) Stort grattis! Vad roligt!

Ja på spåret är så himla bra, och riktigt bra igår dessutom! Det var bra val av städer (såna som man faktiskt känner till)! =)

Agnes sa...

Ja vi skall ha ett riktigt barn i juni, skall bli kul. Undrar om Sven och Signe tycker det... Sven vill än så länge inte prata om det :)

Jag är bänkad varje fredag och igår var det bra städer med lagom svåra frågor. Gilar Peter Appelgren men det måste vara för att han är från Göteborg! Älskar på spåret!