torsdag 30 april 2009

De eviga misstagen


Jag klippte luggen för någon vecka sen, och då vart det helt okej (se bilden), men igår gjorde jag en dum grej: Jag tänkte att jag bara skulle fixa till lite små grejer i luggen, men vips så blev den alldeles för kort och nu kan jag inte ha luggen nedfälld för det ser helt absurt ut. Varför ska jag alltid vara där och pilla? Lämna saxen ifred vettja! Nåväl, tur har jag för håret växer ju, så om en månad är nog luggen alldeles alldeles perfekt, men tills dess får jag väl hålla mig inomhus.

onsdag 29 april 2009

En sorgens dag


Det som inte får hända, har hänt. De ska sluta sälja världens godaste glass i Sverige. Det är tungt nu alltså, riktigt tungt. Godare körsbärsglass går inte att hitta, det går ju knappt att hitta körsbärsglass överhuvudtaget. Vad ska jag ta mig till?

måndag 20 april 2009

Teve

Ikväll har jag tittat på Saknad på TV4 och jag grät som en bäver. Jag är en sucker för lyckliga slut alltså. Jag säger då det.


torsdag 16 april 2009

måndag 13 april 2009

Vårpromenad

Bosse, jag och löplinan var ute en bra stund igår. Bosse vart helt galen!










söndag 12 april 2009

lördag 11 april 2009

Tårta


Dagen till ära har jag gjort en påsktårta. Mandelmassa -och chokladbotten med mjölkchokladglass och hallonsås. Mums. Glad påsk!

Paco


Och det här är Beda och Oscars andra katt, Paco. Han är riktigt tuff. Hoppade upp på min rygg när jag fyllde på mat. Sånt gillar jag!

Fanny


Jag är kattvakt åt min vän Beda och hennes man Oscars rara katter. Det här är Fanny.

torsdag 9 april 2009

Fikasugen

Jag är så sötsugen så jag blir manisk och går runt och städar istället. Bosse ligger i knät och kurrar. Inte ens glass har jag hemma.

onsdag 8 april 2009

söndag 5 april 2009

Storhetsvansinne

Vad är det som gör att det är mindre okej när Nordkorea avfyrar testraketer än vad det är när USA eller Frankrike gör precis samma sak? Det kanske är som en viss Amerikansk före detta president (you know who) sa: "Kärnvapen ska bara användas i fredliga syften." Vad jag funderar på är vilka kärnvapen som är fredliga? Trodde att alla kärnvapen ledde till död, miljöförstöring och elände. Jag måste ha missuppfattat det helt enkelt.